Egyszer volt, hol nem volt…

Valóban úgy kezdődött, mint a mesékben…

Jött valaki, aki hitt az álmaimban, meghallgatta szertelen ötleteimet, és azt gondolta vágjunk bele, valósítsuk meg!

Hosszú idő volt, mire formába öntöttük ezeket a meseszerű elképzeléseket.

Végül elérkezett az a pillanat, amire mindannyian vártunk: 2018.május 3-án kitártuk mesebeli szalonunk kapuit és bemutattuk a kíváncsi vendégseregnek a NOS Simple-t.

Elfogultság nélkül mondhatom, hogy mindenkit ámulatba ejtettünk. Tulajdonképpen nem volt nehéz, mert a hely, ahol most vagyunk, álomszerű: egy villa a Naphegyen, őskerttel, zsalugáterekkel, terasszal és csodás belső terekkel. Olyan, mintha eredetileg is szalonnak készült volna. Szeretem ezt a helyet, és úgy tűnik másokat is magával ragad ez a fantasztikus miliő.

A ruhák osztatlan sikerét pedig nemesen egyszerű vonalvezetésüknek, klasszikus szabásvonalaiknak és letisztult színviláguknak köszönhetjük. Meglepetésszerű hatást értünk el ezzel a tudatos egyszerűséggel a mai zűrzavaros világban. “A legegyszerűbb a legszebb” gondolat vezérelte kollekció megvalósítása régóta dédelgetett álmom.

Megvalósult. 

Itt van.

Szeretem.

És úgy tűnik ezekkel a ruhákkal sokan mások is hasonlóan szerelembe fognak esni…

Több, mint 20 év tapasztalatát sűrítettem bele ebbe a kollekcióba. Hosszú éveken keresztül, a méretre készített ruhák által szerzett tudást építettem bele minden egyes darabba, hogy olyan ruhák születhessenek meg, amik időtállóak, nőiesek és azoknak a klasszikus szabásvonalaknak a használatával készülnek, amik sosem mennek ki a divatból. Ezek a darabok tökéletesen lefedik egy stílusos nő alapruhatárát. A letisztult színvilág és a könnyed variálhatóság is ezt hivatott támogatni. Az anyagválasztás és a kivitelezés magas minősége pedig elengedhetetlen feltétele az általam megálmodott kollekciónak.

És én álmodom tovább: telis-tele vagyok tervekkel és rengeteg meglepetéssel, úgyhogy mondhatom, hogy a mese itt még nem ér véget!

Csodás hangulatú estet töltöttünk együtt mindazokkal akik segítettek ennek az álomnak a megvalósításában, akik hittek bennem és a terveimben, akik támogattak az utamon, és akik kíváncsian várták a NOS Simple-t.

Köszönöm.