Stílus egyszerűen

A NOS Simple egy új, egyedi és előremutató koncepció alapján jött létre. Az alapításkor az volt a célunk, hogy egy olyan kollekciót hozzunk létre, melynek segítségével öröm legyen az öltözködés, és bárki játékosan és tudatosan felépíthesse saját stílusos ruhatárát. Hiszünk abban, hogy : a kevesebb több, a legegyszerűbb a legjobb és a ruhavásárlás is lehet tudatos és etikus.

Ezen gondolatok mentén alkottuk meg a több, mint 50 féle ruhadarabból álló “basic” kollekciónkat, amely egy stílusos nő alapruhatárát hivatott lefedni. Minden darab jól átgondolt, klasszikus stílusú, letisztult formavilággal és rakoncátlan minimalizmussal jellemezhető. Három színben: fekete, fehér és sötétkék, és kevés féle alapanyagból készítettük el a ruhákat, amelyek ennek köszönhetően könnyedén variálhatóak akár egymással is. Ingek, fölsők, nadrágok, szoknyák, overallok, blézerek, és nagyon sokféle ruha, melyek közül sok már önmagában is többfunkciós. A klasszikus szabásvonalaknak és a minőségi kivitelezésnek köszönhetően minden darab időtlen és időtálló. Ruháink segítségével ösztönzünk mindenkit a tudatos vásárlásra, egy jól átgondolt és jól működő alapruhatár felépítésére, melynek segítségével nem csak környezettudatosabbak lehetünk, hanem megkönnyíthetjük a mindennapos öltözködést is.

A szezononként megjelenő “Limited Edition” kollekcióink a meglepetésszerű újdonságokról szólnak. A fő szempont itt is az, hogy ezek a darabok is illeszkedjenek az alapruhatárhoz, de itt játszunk a színekkel, formákkal, mintákkal és anyagokkal. Fontos számunkra, hogy mindezt élménnyé tegyük, ezért a ruhavásárlást személyre szóló stílustanácsadással kötjük össze

Simple is rebel

Stílus egyszerűen

Mint egy illatos, új, hófehér papírlap a megszokott íróasztalon. Egy új kezdet. Mint az első frissfehér, tiszta hótakaró, amit előbb csendesen szemlélsz, majd belebújnál, magadhoz ölelnéd, elvesznél benne. Ismerős, meglepő, tiszta és végtelenül vonzó. Ilyen a NOS SIMPLE. Letisztult formák, szemet gyönyörködtető sziluettek, modern szabásvonalak és örök klasszikus, kedvenc alapdarabok végtelen variációs lehetőséggel. Stílus, amire mindig vágytál, de sosem találtad. A finoman hangolt nőiesség esszenciája és rafinált eleganciája. Kezdőknek, újrakezdőknek és mindig haladóknak.

A NOS SIMPLE több, mint ruha. Élményt kínálunk, nem csupán vásárlást. Azt az élményt, amikor megértheted, hogy a legegyszerűbb miért a legjobb, és hogy a kevesebb valóban lehet több. A NOS SIMPLE mindaz, ami hiányzott. Az alkotó és a vásárló közössége. Lehetőséget kínálunk, hogy ruháink és tanácsaink által felfedezd az összefüggést, hogy egy jó ruhatár hogyan épül fel, hogyan válik teljessé és hogyan tükrözi a személyiséged. A NOS SIMPLE-lel megalkotott ruhatár biztos alapokon áll, önmagában hordozza a folyamatos megújulást.
Akár egy érett, magabiztos nő.

A NOS SIMPLE-nél azt valljuk, hogy a változások jók, hogy képesek vagyunk újraalkotni magunkat bármikor. A tapasztalataink, az élményeink, a tudásunk segíthetik azt a különleges átalakulást, amelynek során egyszerűen és bátran kibújhatunk a ránk porosodott megszokásokból. Ruháink rakoncátlan minimalizmusa, az egyedi szabásvonalak, a minőségi alapanyagválasztás időtlen stílust, modern eleganciát, frissességet és derűt hozhat azoknak az életébe, akik már rájöttek: a változás állandósága a legnagyobb kaland.
Ráadásul egész életünkben megélhetjük.

Varga Ildi